O NAMA

O NAMA Russ Toys

 

Kompanija Glecher.021  je holding  osnovan  1995. godine u Rusiji. Od 2000. godine naše poslovanje selimo u Srbiju gde su otvorena dva nova proizvodna pogona od kojih se jedan bavi proizvodnjom plišanih igračaka, a drugi proizvodnjom drvenih igračaka i sitnog dečijeg nameštaja, pod nazivom „Russ toys“.
Uz pomoć eminentnih stručnjaka i pedagoga pažljivo biramo i stvaramo kvalitetan i širok asortiman kako bi naše igračke kroz igru i zabavu pomogle motoričkom razvoju dece i njihovoj edukaciji, kao i razvoju mašte i kreativnosti.
U svom asortimanu imamo preko 100 artikala koji mogu zadovoljiti potrebe kako najmlađih, tako i onih malo starijih mališana. Tu se nalazi veliki izbor drvenih i plišanih igračaka, društvenih igara i još mnogo toga. Pored igračaka u ponudi imamo širok izbor kućnog asortimana, plišanih fotelja različitih oblika, njihalica, vreća za sedenje (popularnih Lejzi begova), kućnih papuča i patofni.
Ono što nas definitivno izdvaja i predstavlja konkurentsku prednost jeste predanost naših zaposlenih, iskustvo i moderna tehnologija, što nam omogućava da stvaramo proizvode vrhunskog kvaliteta. Igračke su napravljene od  zdravstveno ispravnih materijala u skladu sa evropskim standardima i sve imaju  CE oznaku.
Stalnim praćenjem dešavanja u svetu igračaka, trudimo se da i naša ponuda bude adekvatno prilagođena mališanima i njihovim potrebama.Težimo konstantnom napretku i poboljšanju kvaliteta naših proizvoda. Igračke koje pravimo su uzbudljive, stimulišuće, sigurne i zabavne.


Misija

Naša misija je da stvorimo i razvijemo vrhunski kvalitet naših proizvoda i našeg brenda, napredujući i funkcionišući kao tim sa našim kupcima.
Da bi naša misija bila uspešna, postoje određena načela kojih se pridržavamo:
-Kreativnost i inovativnost
-Vrhunski kvalitet proizvoda kroz stalno unapređivanje i primenu sistema kvaliteta po evropskim standardima
-Stvaranje i nadograđivanje brenda

 

Vizija

Kao viziju za budućnost, odredili smo ostvarenje svih elemenata naše misije kao i pozicioniranje naše kompanije kao apsolutnog lidera iz oblasti proizvodnje igračaka u regionu.
Igračke su dečije reči i igra je njihov jezik

Imate pitanje?
Radno vreme
Pišite nam